Erik Grödahl

Tack för den här tiden

Publicerad 2017-10-10 10:27:15 i Allmänt,

Egter fem år och åtta månader är det dags att skriva mitt sista inlägg på denna blogg, nu flyttar jag över allt bloggande till grodahl.se.
 
Under dessa 68 månader har jag skrivit 641 inlägg, vilket innebär ett snitt på 9,43 per månad, bra jobbat tycker jag. Det har varit en blandad kompott mellan drycketips, recept, känslor och tyckanden. I fortsättningen kommer jag att fokusera på att utveckla min nya profil och därför är det mat och dryck som gäller.
 
Eftersom jag är spontan och har åsikter kommer jag nog inte att vara tyst, trots att jag har bränt fingrarna några gånger, senast förra veckan. Vill du ta del av dessa, får du följa min privata Facebookprofil och självklart skall du gilla ByErikGrödahl på Facebook och följa mig på Instagram för att inte missa min mat- och dryckestips.
 
Jag kommer att låta denna blogg ligga kvar till årsskiftet, sedan stänger jag ner den.
 
Jag avslutar med mitt första inlägg med innehåll som publicerades den 15/2-2012, dagen innan på alla hjärtans dag, var det tomt.
 
Jag konstaterar att mycket har hänt i mitt liv sedan denna dag, så här såg det ut då:
 
Min tanke med denna blogg är att dela med mig av intressanta händelser ut mitt liv, skriva lite om mat och dryck och annat som kan intressera Er läsare. Från och med nästa vecka kommer jag regelbundet att bjuda på ett inspirerande mat och dryckestips inför helgen.
Vem är jag? Snart 44 år gammal, gift med Sofia, två barn, Elizabeth som fyller två år på fredag och Jens som fyller 19 i juni.  Jag jobbar som lärare i Entreprenörskap, Kommunikation och Programmering vid Strömbackaskolan i Piteå. Jag driver ett företag där jag håller utbildningar inom mat och dryck samt att jag är verksam inom ett importföretag. En av mina stora passioner i livet är vin och jag brukar beteckna mig själv som en av Norrbottens största alkoholmissbrukare eftersom jag spottar ut alkohol för mellan 15000 och 20000 varje år och det är missbruk :-), det andra är bruk. Jag är engagerad inom föreningen Munskänkarna, där jag bl.a. är ordförande i utbildningskommitén i Sverige. En annan passion är resor, något jag gör ofta och gärna, nästa resa går till Chianti Classico på lördag med Munskänkarna.

Det viktigaste i mitt liv förutom familjen är att fånga dagen (Carpe Diem), det gäller att leva i nuet, att ta vara på varje dag. Jag fick lära mig den hårda vägen, när jag var tio år dog min lillasyster och far med tre och en halv månads mellanrum. Det var tufft, men samtidigt gav det mig erfarenheter som har gjort mig till den positiva person jag är. Vi måste lära oss att uppskatta det som vi tar som självklart, exempelvis att vakna upp frisk varje morgon, för det är ganska tänkvärt att alla friska människor har hundra önskningar, medan en sjuk bara har en.
Jag önskar Er alla en bra avslutning på dagen.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela